Over mij

 

Als kind was ik altijd buiten en bij dieren te vinden. De natuur en dieren lopen dan ook als een rode draad door mijn leven. Naar mate ik ouder werd kreeg ik meer interesse in de natuurgeneeskunde. Wat ik naast de reguliere gezondheidszorg ook ben gaan gebruiken voor mijn eigen gezondheid.

In 2006 trainden we met onze hond Abbe (Duitse staande langhaar) voor de Knjv jachthonden-proeven op A-niveau, wat voortreffelijk verliep. Alleen op de wedstrijden zelf, als Abbe voor het dirigeerwerk aan de beurt was, dan wist hij het ineens niet meer.

Toen ontdekte we de Bach-rescue, waarop Abbe het ene na het andere A-diploma in de wacht wist te slepen. Abbe was minder gestrest en wist er zijn aandacht er weer bij te houden.

Vanaf die tijd was mijn interesse gewekt in de werking van de Bach-bloesems. Waarna ik opzoek ging naar meer informatie over de Bach-bloesems en hun werking. Door deze zoektocht kwam ik terecht bij de opleidingen van Instituut De Silverlinde.

Hier heb ik de 3-jarige hbo opleiding gevolgd voor Natuurgeneeskundig therapeut voor hond en paard, die ik met succes in 2013 heb afgerond.

Hierna heb ik nog een aantal aanvullende opleidingen gevolgd en nog steeds vul ik mijn kennis aan met opleidingen die mijn interesse wekken.

Achtergrond, opleiding en cursussen

Natuurgeneeskundig therapeut voor hond en paard (Silverlinde), Communiceren met dieren, Reiki I & II, Ttouch (Dierenverzorging Barneveld, Silverlinde), Connectie-sensor (Healthcare Academy Den Hoek), Celzouten (Silverlinde), Natuurlijke voeding voor paarden (Blauwe Hengst), Fytotherapie (masterclass Silverlinde), Manuele Lymfe Drainage I & II (Blauwe Hengst), Insulineresistentie paard (Blauwe Hengst), Gemmo therapie (Blauwe Hengst), Lecher-antenne (Healthcare Academy Den Hoek), Orthomoleculaire voeding Paard (Blauwe Hengst), Guasha (Meihan Institute of Chinese Guasha Therapie) Fonoforese (Noorderlicht Centrum)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.