Welkom bij deze natuurgeneeskundige praktijk voor dieren

In deze natuurgeneeskundige praktijk voor dieren staat uw dier centraal en wordt er met een holistische visie naar het dier gekeken.

Ieder dier is uniek en wordt in zijn totaliteit bekeken en samen met u wordt er gezocht naar de oorzaak van de klachten.

Hierbij wordt met zorg alles doorgenomen wat betrekking heeft op de gezondheid van uw dier.

Aan de hand daarvan wordt er een keuze uit de natuurlijke behandelingstherapieën gemaakt. Deze therapie(ën) worden op het individuele dier afgestemd en zijn erop gericht om het zelfgenezend vermogen (de aanwezige natuurlijke genezingskracht van uw dier om te herstellen) te stimuleren, de gezondheid van het dier te optimaliseren en deze te behouden.

Deze natuurgeneeskundige praktijk voor dieren is veterinair medisch onderlegd en gespecialiseerd in diverse natuurgeneeswijzen met daarbij behorende therapieën. Hierbij speelt gedrevenheid, passie voor het natuurgeneeskundig vak, met daarnaast een groot warm hart voor dieren een belangrijke rol.

Bij chronische en acute aandoeningen is een holistische behandeling uitermate geschikt, maar ook bij problemen waar geen duidelijke diagnose gesteld kan worden.

Tevens wordt er ook aandacht gegeven aan preventieve gezondheidszorg, met als missie het behouden van een goede gezondheid van het dier.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.